REVISIE VAN HANDGESCHAKELDE EN AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAKKEN

Een revisie van transmissiesystemen is een vak apart en kunt u het beste overlaten aan de specialisten van Startrans Quality Transmissions. Voor zo’n revisie is immers jarenlange ervaring voor nodig. Het is niet alleen een kwestie van demonteren en de defecte onderdelen vervangen.

Oorzaak defect versnellingsbak
Om te voorkomen dat er snel een nieuwe revisie nodig is, dient ook de oorzaak van het defect te worden opgespoord. Natuurlijk kan dit gewoon slijtage zijn, maar even zo vaak liggen andere oorzaken ten grondslag aan het disfunctioneren van de transmissie zoals motorstoringen en motorelektronica.

Deelreparatie versnellingsbak
Ofschoon wij experts in revisie zijn, kan ook een deelreparatie voldoende zijn om het euvel afdoende te verhelpen.

Onderdelen versnellingsbak
Onderdelen die bij een revisie nog wel eens vervangen moeten worden zijn: lamellen en rembanden, tandwielen, oliepomp, planeetgroepen en solenoïdes (magneetventielen). U hoeft niet altijd te wachten op een revisie. Desgewenst kunt u uw defecte transmissie omruilen voor een geheel gereviseerd exemplaar. Wij bieden u deze ’transmissieservice’ aan voor complete handgeschakelde en automatische transmissies, koppelomvormers, stuurhuizen en stuurpompen. Ook hier wordt een jaar schriftelijke garantie op gegeven.

Vraag dan hier meer informatie aan, wij helpen u graag verder.

voorenna

onderdelen

Enkele cruciale onderdelen die bij een revisie worden vervangen.

Back to Top